Allting måste vara klart innan tisdagSå mycket att göra, så lite tid. Allting måste vara klart innan tisdag.
Var i skogen för ett tag sen. Att gå omkring och titta, lyssna på omgivningen och plocka svamp, det gillar jag. Gick runt riktigt länge, tittade och tittade tills jag fick ont i ögonen, men svampen syntes inte till någonstans. Precis när jag täntke vända tillbaka, fann jag flera stycken. Det är glädje det. Men att rensa svampen sedan? Det hoppar jag gärna över.

The pink pointKlockan är mycket och jag kan inte sova, inte än iallafall. Fast jag borde nog det snart.. Innan kollade jag ett avsnitt Ugly Betty, (oh yes, its one of my favourite's) och då hade hon på sig ett par rosa tights. Aldrig varit ett big fan utav rosa, och många tycker nog att det som hon har på sig är hel-galet, MEN jag kände direkt att sådana måste jag också ha.

Start over

Efter att ha letat och tänkt ett tag nu, bestämde jag mig för; Floordrobe. Kanske låter rätt konstigt för dig som aldrig hört ordet floordrobe förrut eller ens vet vad det betyder, men det passar mig faktist bra. Har haft en annan blogg innan, och efter det skapade jag och min vän en tillsammans, men vi bestämde oss för att lägga ner den. Iallafall för att komma till saken, så gör jag nu en ny själv.

RSS 2.0