Grattis Jennifer!


Cafe lugnetJag har antagligen sagt det innan.. men jag måste bara säga det igen - det känns helt underbart att vara ledig! Idag fikade jag med min pappa på Cafe lugnet för första gången, det var faktist riktigt mysigt och dit tänker jag åka igen - trots att min syster sade att det var tantigt(?). Det var iallafall bättre än vad jag hade förväntat, så kanske borde även hon ta och åka dit någon gång!


Första dagen på sommarlovetIdag är det den första dagen på sommarlovet. Äntligen kunde jag sova ut en hel natt, och vakna upp utav mig själv och inte utav en dum väckarklocka som ringde. Det kommer nog ta några dagar innan jag har återställt mig helt haha, blev en del sena nätter och mycket stress med plugget jag hade nu i slutet. Men nu är jag klar med allt och det känns riktigtriktigt bra.

Endast ett arbete kvarJag har endast ett arbete kvar nu som ska lämnas in imorgon, sedan är jag klar med allt. Förstår det knappt själv, att hela andra året är klart nu. Endast ett år kvar, har väldigt blandade känslor kring det. På torsdag är det skolavslutning och jag har med tre stycken andra planerat lite olika saker för klassen, det ska nog bli riktigt kul!

S u r p r i s eS U R P R I S E

(Klicka på bilden. Lyssna. Spotify.)

Frukost med Cecilia på fribergsI fredags åt jag frukost med min kompis Cecilia på Fribergs, innan vi skulle träffa klassen i parken. Det var riktigt mysigt. Vi pratade nog om allt möjligt tror jag. Dessutom skrev jag lite i mitt nya lilla block jag köpte samma dag, som jag ska ha i väskan.

Cecilia har så fina ögon. Sådana man måste kolla lite extra länge på, för att verkligen se vilken färg de är. Och även om man kollar länge, så är det ändå svårt att se.

MMA - Stannade uppe hela natten och uppdatera hemsidanUnder hela natten stannade vi uppe, för att uppdatera hemsidan med nyheter ifrån MTV movie awards galan. Jag sov inte en blund på hela natten, och när galan var slut runt 05:00 var det kaffe som gällde. Det var verkligen helt underbart kul att sitta uppe med så många fans igår, vi hade verkligen kul. Kommer aldrig att glömma denna natten, det var verkligen värt det! Det var på något sätt ödet att inte mtv i Sverige köpte in programmet, för genom att de inte gjort det satt man på msn med alla istället och tillsammans letade streamade sidor att titta på och vi fick dela alla fina ögonblick ifrån galan tillsammans.

Det hela gick bra, tills de skulle visa klippet för new moon. Våran streamade kanal slutade fungera, och kaos utbröt både på msn och hemsidan. Tillslut lyckades vi fixa en ny länk ändå, så det var ju tur. På tal om MMA, NEW MOON KLIPPET ÄR HELT UNDERBART, fler ord behövs inte utom att jag har aldrig längtat till filmen så mycket som jag gör nu.

RSS 2.0