HalloweenJag firade min Halloween tillsammans med Cecilia! Det var riktigt läskigt ;) Blodbål, läskigt godis, pump-muffins, massa tända ljus + blod-glass som ingen utav oss orkade äta upp + Två läskiga filmer till det. Tror att ena var rumänsk och den andra var 'låt den rätta komma in'. Gömde mig bakom en kudde, under en filt under den största delen utav den rumänska filmen. Haha, Cecilia gömde sig bakom mig ibland också, fast det erkänner hon nog inte i eftergand. För att trycka undan ljudet började jag nynna på en vaggvisa vid ett tillfälle... det är ju verkligen normalt då den ofta är med i skräckfilmer... minns dock inte vilken det var nu i efter hand.

Hade tänt massa ljus överallt för att få till en läskig känsla, med musik i bakgrunden från läskiga filmer. Vid ett tillfälle backade jag in i ett ljus med huvudet.. trodde att allt mitt hår skulle brinna av.. efter det undervek Cecilia ljusen vilket är helt förståligt.

Dessutom smakade vi även chipsen med bearniese(?) sås. Ingen direkt hit, men de var helt okej.


1 NovemberIdag är det den 1 November och det är även den sista dagen på höstlovet. Tiden går verkligen snabbt, tänk att det har gått ett helt år sen jag skev exempelvis detta inlägget. Just nu för ett år sedan satt jag hemma med ett gips på foten och ja.. jag kollade antagligen på någon film eller liknande. Då kändes nog det mesta jobbigt, smärtsamt och jag tänkte aboslut inte på hur bra min fot faktiskt skulle läka. Att jag faktiskt en dag skulle få slippa gipset! Nu ett helt år senare sitter jag här utan ett gips på foten.

Jag får nästan lite ångest, hur tiden går förbi så snabbt. Hann jag verkligen med allt jag skulle på lovet? Borde jag kanske ha pluggat mer? Nu är det ju som det är och jag känner ändå att jag gjorde något varje dag utav hela lovet. Pluggningen har jag börjat med idag istället. Det blir nog bra detta, det blir nog det ska jag se!


(Bilden är en favorit på Gaspard som passar fint med Hösten)

RSS 2.0