Skulle det vara konstigt om jag reagerade nu?Allting går inte alltid som det ska.. vilket man kanske bör vänja sig vid, istället för att bli besviken. De flestas projektarbeten har börjat dra igång nu, men inte mitt.. Får inte tag i min handledare. - borttaget -update: Ibland hjälper det att reagera. Har äntligen en bokad tid med min handledare nu. Får se hur det blir med det. Och just det.. tog bort lite utav mitt inlägg som ni kanske ser.

Skönt att komma bort till en annan stad ibland

Var i Malmö under helgen. Skönt att komma bort till en annan stad ibland och bara kunna gå omkring. I lördags kväll gick jag på olika små gallrerin, glas-utställningar, secondhand affärer, retro buktiker och mycket mer under galleri natten. Verkligen mysigt och något jag gärna gör om

Som väntat när jag vaknade idag..I lördags åt jag denna kyckling rulle som är på bilderna ovan. Brukar inte hitta sånt som är gott här hemma, men i malmö har jag några favoriter!

Som väntat, när jag vaknade idag mådde jag inte alls bra. Så det var bara att ringa till skolan och sjukanmäla mig för att sedan lägga mig i sängen igen. Så otroligt tråkigt... Efter att ha sovit några timmar dunkade huvudet så mycket att jag inte kunde somna om igen. Kollade då istället på en ny serie som heter Eastwick. Tog ett tag innan jag kom in i den och har bestämt mig för att börja följa den. Ännu en att lägga till i listan!

Dancing The Whole Way HomeJust nu sitter jag och lyssnar på 'miss li' medan jag är barnvakt. Trampade på en nesquick puff innan som fastnade under foten på mina strumpbyxor, men antar att sådant hör till! Hann även med att koka lite te då jag har börjat få ont i halsen. Förkyld? Igen? Hur kan det vara möjligt? Aja, nu ska jag börja om med redigeringen utav mina bilder medan de tittar på kim possible, hade hunnit med rätt många bilder innan, men sedan märkte jag att jag hade glömt spara allt.

Om ett år är det inte samma sak längreI onsdags provade klassen studentmössor och känslan går inte direkt att förklara. Samtidigt som de flesta tyckte det var spännande så är man nog lite rädd också.. vad gör man efter studenten? Man är ju så van vid denna trygghet, rutinerna, att vakna varje morgon och följa sitt schema, traska runt i korridorerna mellan de olika lektionerna tillsammans med sina kompisar, sin klass. Om ett år är det inte samma sak längre. Det är alltså nu mindre än ett år kvar tills vi allihopa har slutat skolan och får välja själva vart vi tar vägen, vart vårt öde tar oss och vad framtiden har att erbjuda.

Hans hår skiftade i vinden

Han tittade på mig länge. Jag tittade ner och rodnade.. när jag tittade upp igen såg han fortfarande på mig utan att vika blicken när jag mötte hans. Plötsligt började han le och skrattade till lite. Vad ska jag göra? Skrattar han åt mig? Han börjde gå till mig över skolgården och hans hår skiftade i blåsten. Mitt hjärta slog snabbare och jag trodde knappt mina egna ögon.. jag trodde att jag...         BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP.
Jag sträckte mig mot golvet och stängde av väckarklockan. Ännu en dag att genomlida. Vinglandes gick jag fram till fönstret, drog upp persiennen och tittade ut. Det hade börjat bli mörkare nu när hösten var här. Får nog dra fram en varmare jacka idag, tänkte jag för mig själv och gick till köket för att äta frukost.

Han tittade på mig länge. Jag drog ner blicken mot marken och rodnade.. när jag tittade upp igen såg han fortfarande på mig utan att vika blicken när jag mötte hans. Plötsligt började han le och skrattade till lite. Vad ska jag göra? Skrattade han åt mig? Han börjde gå till mig över skolgården och hans hår skiftade i vinden. Mitt hjärta slog snabbare och jag kunde knappt stå upp.. jag trodde att jag...         BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP.

Jag sträckte mig mot golvet och stängde av väckarklockan. Ännu en dag att genomlida. Vinglandes gick jag fram till fönstret, drog upp persiennen och tittade ut. Det hade börjat bli mörkare nu när hösten var här. Får nog dra fram en varmare jacka idag, tänkte jag för mig själv och gick till köket för att äta frukost.

(BILD-TEXT / Tittade på bilden och började skriva min egna berättelse bakom den.)

Det gör att jag kan se fram emot tisdagar

Har precis kollat på det nya avsnittet utav Gossip girl. Det gör att jag kan se fram emot tisdagar. Just nu håller solen på att gå ner utanför mitt fönster, hade gärna tagit bild men min kamera är borta.. Får försöka leta efter den sen. Det är fint nu när det börjar bli mörkare om kvällarna. För mig innebär det läsning med en kopp te på bordet framför mig och stearin ljus brinnandes. Nu ska jag sluta pilla i mitt hår, som jag alltid gör och gå över till min Farmor.

Lykke Li ska vara med på New Moon soundtracket

New Moon Soundtrack Pictures, Images and Photos

För några minuter sen fick alla precis reda på vilka som ska vara med på New Moon soundtracket! Och vet ni vad? LYKKE LI ska vara på soundtracket med en ny låt. Visst är det häftigt att en svensk tjej ska få ha sin låt med i själva New Moon filmen!!!!! Ska bli kul att få lyssna på låten sen!
Här är hela listan på artisterna och deras låtar:


 • DEATH CAB FOR CUTIE — MEET ME ON THE EQUINOX
 • BAND OF SKULLS — FRIENDS
 • THOM YORKE — HEARING DAMAGE
 • LYKKE LI — POSSIBILITY
 • THE KILLERS — A WHITE DEMON LOVE SONG
 • ANYA MARINA — SATELLITE HEART
 • MUSE — I BELONG TO YOU (NEW MOON)
 • BON IVER & ST. VINCENT — ROSYLN
 • BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB — DONE ALL WRONG
 • HURRICANE BELLS — MONSTERS
 • SEA WOLF — THE VIOLET HOUR
 • OK GO — SHOOTING THE MOON
 • GRIZZLY BEAR — SLOW LIFE
 • EDITORS — NO SOUND BUT THE WIND
 • ALEXANDRE DESPLAT — NEW MOON (THE MEADOW)

Ätit mackor och druckit te

Under kvällen har jag ätit mackor och druckit te medan jag lyssnat på 'Patrick Wolf'. Har även försökt att komma igång med mina läxor ett tag, men det har inte riktigt gått.. tills nu. Började precis läsa en bok som jag behöver ha läst till en redovisning om Joyce Carol Oates. Hoppas på att den kommer vara bra, det var längesen jag läste en ny bra bok. Dessutom måste jag börja skriva på en presentation utav en talare som ska vara klar på onsdag. Wish me luck.

(Bilderna är ifrån när jag var i Stockholm Juni -09)

Innan så låg det gamla biblioteket där

Under lördags kvällen befann jag, Cecilia & Emma oss på det nya ungdomshuset här i stan. Då vi aldrig varit där efter att de renoverat det hela var vi väldigt nyfikna på hur det såg ut. Innan så låg det gamla biblioteket där. När vi kom dit gick vi runt och tittade lite och sen satte vi oss för att fika. Allting i cafeet är vegetariskt och tror nog att det mesta är kravmärkt, till och med Colan. Nachos med ost! Allting var så väldigt billigt och det gillar våra plånböcker. Där lär vi sitta ofta efter skolan nu under hösten! Dessutom var han som har hand om fiket väldigt söt!

Kaffe-kopparna var slut

Igår fikade jag vid nissan. Tycker väldigt mycket om det cafet, fast det kan bli rätt jobbigt när det blåser. Men igår blåste det inte, då var det bara solen som sken. Kaffe-kopparna var slut så jag fick mitt kaffe i ett glas istället, men det funkade fint det också. Var lite rädd bara när jag gick över vägen till borden, då glaset var så väldigt varmt, men som det framgår på bilden överlevde glaset och jag kunde dricka upp mitt kaffe i lugn och ro utan att skämmas för att ha tappat det i marken.

bbblogg

Blogg.se krångar alltid när jag använder firefox. När jag använder den i IE är den väldigt seg. Så nu har jag börjat använda safari. Haft det länge på datorn men aldrig använt det. Funkar mycket bättre och snabbare för mig. Dock har jag ju alla mina "bokmärken" som jag kollar dagligen i Firefox. Problem man kan ha eller?

Hm.. let me see

Hm... let me see. Lyckades rensa ut min garderob och lade alla kläderna jag inte ska ha längre vid ytterdörren. Får deala med de imorgon och även se till att min floordrobe i mitt rum försvinner. Igår kom jag även på hur jag ska ta bilder med min cam. Woho.. typ ett helt år senare. Det finns nämnligen inget program till webcamen, men det funkade med ett bildprogram jag har.  Lycka?

Några timmar att ta tag i sådant jag skjutit upp förlängeJag skulle egentligen vaknat tidigit idag och åkt iväg till skrivgruppen, men några saker kom ivägen och det blev inte riktigt som jag tänkt. Så nu har jag några timmar över till att ta tag i sådant jag skjutit upp förlänge. En utav de är att få undan min lilla floordrobe som samlat sig i mitt rum. Kanske rensa hela garderoben medan jag ändå håller på, att få bort sådant jag vill ha kvar men som jag ändå aldrig använder. Good luck to me.

Bild ifrån Malta -09.


Följt VMA hela natten

Precis följt MTV VMA hela natten tillsammans med Jennifer och flera andra twilightfans, ni är verkligen helt underbara. Kämpat mig genom natten och lyckades hålla mig vaken trots att kaffet i min termos tog slut redan vid kl 03:30! New Moon Trailern var verkligen helt toppen att se och jag längtar verkligen till November nu! Alla scener som fanns med.. helt otroligt. Deta är en natt jag kommer att minnas.

Måste snart börja fixa inför skolan, undra hur jag kommer att klara mig idag då jag inte sovit en enda blund på hela natten. Tack igen tjejer för inatt! :)

Klicka mig in på olika bloggarJag läser en del bloggar som jag klickar mig in på varje dag. Varje gång jag hittar en ny jag gillar lägger jag till den i en lista under mina bokmärken. Föredrar att klicka mig in så på olika bloggar när jag känner för det, istället för att hela tiden kolla igenom bloglovin (använder det istället till bloggar som uppdateras bara någon gång i veckan osv).

Även om jag läser en del, så är jag väldigt dålig på att kommentera det jag tycker om. Så från och med nu så ska det bli ändring på det. När jag läser något jag gillar, så ska jag bannemej kommentera.

Känns som att det börjar bli en vana nuIdag när jag vaknade kände jag mig väldigt trött.. fick småspringa till bussen för att försöka hinna med. Känns som att det börjar bli en vana nu. En jobbig en också. Att jag inte bara kan vara lite snabbare på morgonen så att jag hinner med bussen jag vill och ha lite tid innan lektionen börjar när jag väl kommer fram till skolan. Att kunna slippa springa direkt till lektionen och ha med mig rätt böcker lite oftare skulle vara rätt fint.

Min första lektion bestod utav ledarskap. Idag skulle vi lyssna på presentationer som andra hade utav sig själva. Jag har inte haft min själv än, så känns rätt nervöst. Under vår ytterst korta rast, sprang jag och Ericka för att köpa kaffe i medieteket. Eller rättare sagt jag köpte det. Kanske borde jag någon gång räkna ut hur mycket pengar jag lägger ut på kaffe egentligen per månad. Det vore intressant. En annan sak jag inte heller förstår är, varför en banan som är gul på morgonen blir som på bilden ovan efter att ha varit i väskan i en timme?

Snabbt sprang hon upp för trapporna
Snabbt sprang hon upp för trapporna. Det var bara några få meter kvar. Tjejen ifrån kassan utropade i högtalarna att tåget strax skulle avgå. Människorna på perrongen gick sakta, stannade och stod i vägen. Hennes ben ilade utav smärta men hon fortsatte att springa, hon var helt enkelt tvungen att hinna med. Dörrarna började sakta att stängas och snabbt tog hon sitt sista steg och trängde sig igenom.

Efter att ha tittat på biljetten letade hon upp sin plats. När hon satte sig ner kände hon hur lugnet spred sig i kroppen. Ännu en gång hade hon lyckats klara sig undan dem. Hon log mot mannen som satt framför henne med sitt barn. Snett mitt emot henne satt en kvinna med mörkt stort hår och löste korsord. Mitt emot kvinnan satt en liten pojke och byggde med sina klossar medan kvinnan då och då tittade upp och såg kärleksfullt på honom, endast som en mor kan göra. Modern gav pojken en blick hon själv aldrig skulle få uppleva. Hela kroppen värkte och hon kände hur tröttheten slog sig fram. Sakta slöt hon ögonen och lät sömnen ta över...

Hastigt vaknade hon till med ett ryck. När hon tittade sig omkring märkte hon att hela vagnen var nedsläckt och människorna som suttit runt omkring henne var nu borta. Kylan spred sig snabbt genom kroppen och skräckslaget stelnade hon till. Plötsligt hörde hon det som hon sålänge kämpat sig bort ifrån. Skrattet ekade hånfullt genom vagnen och sedan blev allting svart.....


(BILD-TEXT / Vad jag tänkte på när jag såg bilden.)

S u r p r i s e
(Klicka på bilden. Lyssna. Spotify.)

Föll jag för grupptrycket bland de duktiga för att själv känna mig bättre?Jag kämpade. Jag duckade. Jag höll mig undan. Men trots det misslyckades jag..

..och blev sjuk! Sov riktigt länge igår och idag drog jag mig själv upp efter ett antal snoozningar. Jag var helt enkelt tvungen, kan inte missa något utav skolan längre, blir helt omöjligt att hinna ikapp sen ju. Iallafall med matten. Vad tänkte jag egentligen när jag valde Matte C? FÖLL JAG FÖR GRUPPTRYCKET BLAND DE DUKTIGA FÖR ATT SJÄLV KÄNNA MIG BÄTTRE? Jag som ogillar matte något så otroligt.


Smell the rain and feel the windBecoming Jane Pictures, Images and Photos
Becoming Jane Pictures, Images and Photos

Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” ~ Ashley Smith ~

Somnade om en stund och nu sitter jag här09:00 ringde min väckarklocka. Egentligen hade jag velat vakna tidigt, men när jag vaknade kändes det inte längre lika lockande. Somnade om en stund och nu sitter jag här. Ska strax äta en lång frukost lyssnandes till Michael Jackson. Vet inte exakt vilken skiva det är jag har på nu.. kanske 'Off the wall'.

Oj, min frukost blir visst inte lika lång som jag trodde.. 13:00 har jag en sändning och göra.

Det var som om hon inte ens varit bortaI lördags kväll kom min kompis Amanda ifrån dalarna hit. Innan bodde hon här, väldigt nära mig men sedan för några år sedan flyttade hon till dalarna.. Det känns väldigt jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra, att vi inte kan träffas när vi vill osv. Avståndet är ju så långt och det kostar en hel del.

Blev så glad när hon ringde och sa att hon skulle hit! Minns knappt ens när vi träffades sist. Det var längesen iallafall. Vi pratade mest under kvällen om allt möjligt vi båda missat, minnen, händelser sent ut på natten. På morgonen efter att vi ätit frukost gick vi dit hon bodde innan och tittade oss omkring och satt på lekplatsen. Det kändes verkligen så konstigt, efter att hon vart borta så länge att se henne sitta bredvid mig igen. Det var som om hon inte ens varit borta, flyttat, utan att allt var som vanligt.

Efter en stund kom hennes mamma för att hämta henne. Med sig hade hon en valp som de precis köpt i helgen, Buster heter han. Han var så väldigt söt och mjuk att det knappt går att förklara i ord. Sedan när de skulle åka hem stod jag kvar på parkeringen och vinkade. Även det kändes konstigt.. att se de åka iväg i bilen. Men snart ses vi igen hoppas jag!

Fredagen kom och Monki öppnades


(Bild tagen ifrån min systers blogg.)

I fredags öppnade Monki i Halmstad. Blandade känslor kring det, men nu är det som det är. Min syster hittade dessa på Monki's hemsida några dagar innan affären öppnade och när hon visade de för mig bestämde vi direkt att de skulle vi helt enkelt ha.

Fredagen kom och Monki öppnades. Medan jag satt i skolan gick min syster dit och hittade skorna. Direkt efter att jag slutade skyndade jag mig dit, gav henne pengarna och vi köpte skorna!!! Dock så passade de inte mig sedan när jag kom hem och provat det.. De var för stora.. Besvikelsen bubblade inom mig, men kunde inte direkt göra något åt det. Nu så står de i affären igen om ingen köpt de än och jakten har börjat efter ett par nya.

Första September

Idag är det första september. När klockan slog 00:00 inatt kändes det rätt ledsamt, och jag tänkte på det mesta jag gjort under sommaren. Nu är snart hösten här iallafall, min favorit årstid.

Idag var det som lovat, väldigt varmt men det blev dock inget dopp...... Gick på stan i värmen istället med några kompisar och sedan tog jag bussen hem efter att ha ätit sommarens sista glass utomhus i solen.

RSS 2.0