Medan jag satt på bussen märkte jag plötsligt hur det snöade ute

I fredags fick jag springa till busshållsplatsen då det regnade ute och någon regnjacka eller ett paraply hade jag inte med mig, utan jag hade endast min skinnjacka som skydd. Medan jag satt på bussen märkte jag helt plötsligt hur det snöade ute. Det hade alltså gått från regn till snö. I oktober. Är det ens möjligt?

Jag som älskar snö, kunde inte sluta le. Skickade ett litet meddelande till mina amigos för att dela med mig utav min lycka då jag satt ensam på bussen. Fick en del roliga svar tillbaka haha, de var inte lika glada över snön som jag var märkte jag.. På svenskan kunde jag inte låta bli att ta bilder, även om man inte ser så bra, så snöade det då iallafall!


Elaka kommentarer på hemsidan

Denna veckan har verkligen gått snabbt. Har gjort både roliga och en del lite mindre roliga saker! En utav de lite mindre roliga sakerna var att behöva gå igenom massa dumma kommentarer på hemsidan. Jag förstår inte varför en del människor tycker det är kul att vara elak mot varandra? Ska vi verkligen behöva sitta och ta bort kommentarer jämnt så att kommentarerna inte ska såra de som står bakom videon/bilderna? Det finns en gräns på att "tycka vad man vill".

Skrev ett rätt långt inlägg om det på hemsidan och fick iallafall en bra respons! Men det är trisst att vi ska behöva förklara oss jämnt och skriva sådana inlägg. Det borde verkligen inte behövas. Men ja.. det kommer väl alltid finnas människor som vill förstöra för andra och vara taskiga. Vi andra får helt enkelt göra vårt bästa och försöka motverka det.

Love me to pieces


foto:syster


+s+p+o+t+i+f+y+


Man mår bra utav att få saker gjort!Har äntligen börjat ta tag i allt plugg vilket känns skönt. Man mår bra utav att få saker gjort! Idag har jag lagt upp redovisningen utav mig själv för ledarskapen. Känns rätt nervöst, men jag hoppas på att det kommer gå bra.. Det blir vad det blir.

Nu ska jag ta och göra en hårinpackning. Mitt hår har börjat säga ifrån och strejka genom slitna toppar vilket jag inte alls tycker om, för det betyder bara en sak... klippning hos frisören...... Haha, på tal om slitet hår. Cecilia sa en väldigt rolig kommentar igår (jag tyckte det var kul iallafall), när jag hörde det kunde jag inte låta bli att skratta rätt ut.

Cecilia: "Mitt hår är så slitet, att mina toppar är kluvna ända upp till min hårbotten".

Det är knappt så att jag tror det självIdag vaknade jag 06:00. Det är knappt så att jag tror det själv, jag, mästaren på att snooza och gå upp försent, VAKNADE KL 06:00! Okej, måste erkänna att jag inte gjort något vettigt sen dess förutom att dricka te och läsa bloggar (tavi - the new girl in town) men det gör inget. För huvudsaken är att jag vaknade och nu har tid på mig att faktist kunna ta det lugnt.

Nu ska jag äta frukost och sedan måste jag börja dra på lite ändå... thats life.

Come and take me back to where it beginsKom hem från skolan vid kvart i ett. Sen dess har jag legat med datorn i sängen, ätit lite choklad, pratat med Cecilia och lyssnat på musik. Borde egentligen göra en hel del saker och bara få allt gjort, men just nu känner jag inte för det. Det är skönt, att bara kunna vara och tänka på sådant man inte orkar tänka på precis innan man ska sova senare på kvällen.

+++++

RSS 2.0