Tröjan, skortan, jeansen, hatten..Tröjan, skortan, jeansen, hatten.... killen.
Tror att det är en bild ifrån vagabonds lookbook, hittade den och några till i datorn nyss. Måste ha tagit för några veckor sen efter att ha köpt ett par skor (som jag inte kunnat använda än på tal om det *suck*). Fanns väldigt många fina bilder, tror nog att jag lägger upp ett par till imorgon. Godnatt.

te + oreosDenna helgen gick över alldelles för fort. Tog en plugg-paus, och ångrar det lite nu. Men jag känner ändå, att man måste lägga undan böckerna ibland, man kan ju inte hålla på med skolan hela tiden. Det mår man inte bra utav, iallafall inte jag. Men jag får ta tag i plugget efter att jag gjort lite te och tagit fram oreos. Mums, det är nog nästan det bästa jag vet. Synd bara att det tar slut så snabbt. Förresten, känns som om jag alltid sitter med samma problem + te varje kväll, kanske har det helt enkelt blivit en vana?

Färgade även håret idag, gjorde det brunare. Efter ett tag försvinner ju alltid lite av färgen så jag kände att jag behövde färga om det. Passar även bra nu innan Stockholms-resan med. Men jag har fortfarande inte fått bort all färg från halsen och pannan hah. Men det gör inte så mycket, jag får fixa det sen, tycker ändå att det är lika kul att färga om håret varje gång.

Tänka sig att jag sitter här igen med en kopp teTänka sig att jag sitter här igen med en kopp te, när jag egentligen borde stänga av datorn och plugga. Jag måste verkligen skärpa mig, på riktigt och ta tag i viktigare saker istället.

Var i båstad idag och åt lunch/fikade på ett väldigt mysigt cafe - tacopaj, *mums*. Continental har jag för mig att det hette. Dit måste jag åka flera gånger. Först var det väldigt mörkt ute och regnet kom, men sedan klarnade det plötsligt upp lite. Vi körde längs havet, genom landet och utsikten var helt underbar som alltid. Hade gärna viljat ta bilder, men jag glömde min gamla kamera hemma. Nu ska jag iallafall leta upp min mörka-choklad och försöka ta tag i plugget..


dagarna går förbi så snabbt att man knappt hinner blinkaKänns som om man tappar koll på tiden och dagarna går förbi så snabbt att man knappt hinner blinka. Vart försvann hösten egentligen? Snart är det till och med jullov. Fast det känns ju som en evighet tills gipset tas bort måste jag ju erkänna. Förstår inte hur jag ska klara mig. Kan knapp göra något, eller gå någonstans. I veckan känns det rätt okej, men på helgen är det väldigt tradigt. Vet inte heller hur jag ska klara mig i stockholm. Man vill ju kunna vara smidig och spontan, springades omkring bland affärerna. Finns väl inget att göra åt det ändå och något mirakel lär ju inte ske.

kom-ihåg-listaImorgon, tisdag har jag varit hemma en hel vecka med min fot. Trodde att jag skulle vara tillbaka i skolan idag - efter att ha suttit hemma ett helt lov, men jag hade visst fel. Dumma fot. 3prov har jag denna veckan. Men vad ska man göra? Hjälper inte att stressa eller att få panik...

Så därför har jag gjort en kom-ihåg-lista, igen. Är en expert på att skriva massa listor, men sedan glömma de och efter ett tag tappas de bort. Men denna gången ska jag utföra varje punkt på listan. Börjar med spanskan. På tal om inget, så har jag tappat bort min rosa-hudsalva som jag köpte i oktober. Så det är jag också en bra på, att tappa bort saker.Sjukhuset 10:30

I tisdags 28oktober, åkte jag upp till sjukhuset kl 10:30.
Efter flera veckors väntande skulle jag äntligen(?) få min fot opererad. Snacka om att jag inte visste vad jag gav mig in på. Var vaken under operationen i och med att jag inte fick någon narkos, fick bedövning i foten. Rädd, skakig och halvt svettig tog jag mig igenom timmen. Ont? ja. Men det gick bra. Gillar verkligen inte sjukhus, men gipset tas iallafall bort om lite mindre än 6veckor nu. J & A var snälla och kom med en blomma + ett gulligt kort, Tack! Undra hur det ska gå i skolan nu.. och i Stockholm..

RSS 2.0