Sur le Fil(Spotify)

Arbete som ska skrivas klart medan jag lyssnar på Crystal CastlesNu är jag tillbaka hos pappa igen efter att ha varit hos mamma i några dagar. Hade verkligen en kul och händelserik helg, men glömde dock ta bilder vilket först kändes lite trisst men samtidigt kan man ju inte jämnt ha framme kameran. Jaja, nog om det. Har ett arbete som måste skrivas klart nu ikväll och en del tvätt som måste hämtas upp om en stund, så ska forsätta med det nu medan jag lyssnar på Crystal Castles.

Suttit i en halvtimme och gjort ingenting


Just nu sitter jag med Cecilia i ett tomt klassrum. I snart en halvtimme har jag suttit och tittat på henne, medan hon snart skrivit klart ett helt A4 på datorn. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag kommer inte riktigt igång. Kanske är det för att jag själv inte är van vid att plugga vid denna tiden, eller så bara beror det på uteblivandet utav kaffe idag haha! Borde kanske köpa en kopp-kaffe sen när jag ändå går förbi cafeterian. Vid 2 ska vi titta på slutproduktionen utav detta årets danselever, så förhoppningsvis får jag något gjort efter det när vi ska sätta oss och plugga igen, för det behöver jag verkligen.

Att längta tillbaka

Jag längtar så väldigt mycket efter att åka dit igen. Det blir svårare och svårare för varje gång jag lämnar ön.


One journey for you, but it`s worth itS U R P R I S E


(Spotify. Klicka på bilden. Lyssna.)

(Youtube)
"An apple a day, keeps the doctor away"Jag vägrar, helt totalvägrar att bli sjuk igen. Var det minst tre gånger i november/december, så jag skippar gärna det nu. För att motverka eventuella förkylningar dricker jag nu ett glas c-vitamin med citron smak varje dag!! Om inte det lyckas hjälpa mig hålla bakterierna borta så går jag under.

Känner mig väldigt duktig


Idag har jag både vart framme med dammsugaren, diskat och tvättat massa kläder, känner mig faktiskt väldigt duktig. Dessutom är det skönt när man får saker gjort! Nu har jag bara allt skolarbete kvar och kanske är det dags att komma igång med det nu. Men innan dess ska jag dricka upp mitt te och gå över till mamma en liten stund.

Jag är bög, mamma, kinesVarje morgon har jag alltid på "The Voice" i bakgrunden medan jag gör mig klar och sedan om jag hinner, sätter jag mig ner och tittar en stund medan jag äter frukost. Att få skratta lite på morgonen är en bra början på dagen och Paul, Jacob och Josefin hittar alltid på något nytt!

Nu till det roliga, titta vad jag hittade på Josefins blogg igår!! Hon har pratat om detta ett tag, men hon har aldrig sagt exakt vad det var. Hoppas att det kommer mer sånt här ifrån dem!

The time travelers wife

Under jullovet när jag och min syster var på Malta, så vi "The time travelers wife" på bio tillsammans med vår kusin. Den var riktigt bra och jag vill väldigt gärna se den igen. Måste även erkänna att det var några tårar som rann nedför min kind ibland, gillar när filmer griper tag i en på det sättet, den blir med levande då.

Boken läste jag för något år sen har jag för mig, minns inte riktigt helt säkert dock. Det är verkligen en helt underbar berättelse, som skiljer sig rätt mycket från andra som jag läst. Ska försöka få tag på den igen så att jag kan läsa om den.
Comptine d´un autre été


En lista på vad jag behöver göra


(Bild ifrån Malta)

Igår gjorde jag en lista på vad jag behövde göra och vid slutet utav dan hade jag gjort precis allt. Det kändes verkligen bra att kunna bocka av varje grej efter att det var gjort! Ska nog börja med att göra en sådan lista varje måndag med punkter som jag vet om att jag har möjligheten till att genomföra!

För om man skriver upp massa punkter som man vet att man ändå inte kommer hinna få gjort, så känns det bara jobbigt sen när veckan har gått och att det fortfarande finns saker kvar på listan som man inte har hunnit med. Önskar mig själv lycka till.

S u r p r i s e

 

S U R P R I S E


(Spotify. Klicka på bilden. Lyssna.)


Time to get some work doneAtt stiga upp tidigt de tre senaste dagarna har varit otroligt jobbigt och jag har verkligen fått kämpa mig upp. Men det tar väl lite tid innan man vänjer sig igen nu efter jullovet. Har flera uppgifter och deadlines som jag måste klara av, så nu är det plugg på biblioteket som gäller framåt, för jag klarar inte av att plugga lika bra hemma i mitt rum.

Så nu ska jag göra mitt bästa för att inte klaga om plugget och istället börja skriva upp listor på vad jag måste göra och verkligen se till att få det gjort medan jag ser glad ut. För när jag är klar med allt kommer jag vara riktigt stolt över mig själv, även om det blir kämpigt.

Time to get some work done.

RSS 2.0