Night music

Mr Darcy Pictures, Images and Photos

 

(Spotify. Klicka på bilden. Lyssna.)


alla-hjärtans-dag

heart Pictures, Images and Photos

Hoppas att ni alla hade en mysig alla-hjärtans-dag <3

Många har olika åsikter kring hur man ska fira denna dagen, men detta skrev jag iallafall förra året och jag tycker fortfarande samma.

Februari 9

Har läst väldigt mycket på den senaste tiden och tycker att det är väldigt skönt att vara i en läs-period igen. Börjat tappa räkningen på hur många böcker jag läst denna månaden..

Om jag börjar läsa en bok, så måste jag läsa ut hela boken samma dag. Jag kan verkligen inte lägga ifrån mig den, för att läsa vidare på den dagen efter. Men jag måste lära mig snart, att bara läsa några kapitel i taget, för annars sitter jag och läser i flera timmar utan att göra annat som jag egentligen behöver göra.

Borde börja skriva här vilka böcker jag läser/har läst, fast jag är så dålig på att beskriva vad de handlar om. Men det kanske räcker med att jag endast skriver vad jag tyckte om boken? Resten kan man ju söka själv.


Grattis Emma!

(Bilderna är tagna i September-09. Bella, Jag & Emma)

 

I lördags fyllde Emma efter ett långt väntande äntligen 18år! På kvällen åkte vi hem till henne och hade bla sing-a-long + åt mycket gott, för att senare vid 11 dra ut på stan och dansa vidare! Tack Emma, hade verkligen en kul kväll!<3

Märkte själv hur trött jag var

Igår lade jag mig lite tidigare än vad jag brukar för att kunna läsa lite på en bok som jag precis lånat. Efter att ha läst i ungefär en timme lade jag ifrån mig den och släckte. Märkte själv hur trött jag var och lade mitt huvud på kudden för att äntligen sova. Plötsligt kom jag på att jag inte hade ställt alarmet och tänkte på det en stund..

.. På morgonen vaknade jag med ett ryck. FAAAAAN var det enda jag kunde tänka, jag hade somnat utan att ställa klockan, fast jag hade tänkt på att göra det precis innan jag somnade det. Hur lyckas man? Aja, som tur väl så sov jag iallafall inte bort hela dagen utan jag vaknade ändå i rätt okej tid. Nu ska jag äta lunch och sedan dra vidare på ledarskaps lektionen.

Även jag behöver vara lite spontan ibland?


Påhittig som jag är, bestämde jag mig imorse för att trotsa kylan. Jag menar varför inte? Även jag behöver vara lite spontan ibland och kanske det kunde lyckas få bort vintern ett tag, iallafall fram tills sportlovet! När jag stod vid ytterdörren drog jag bestämt på mig min skinnjacka, tömde fickorna på min vinterjacka och sedan gick jag ut över gräsmattan till busshållsplatsen för att vänta på bussen. Det var väl lite kallt, men inget som direkt var jobbigt.

Det var senare på eftermiddagen, när jag gick ifrån skolan till stadsbiblioteket som jag ångrade mitt val. Det var så himlans kallt att det knappt var klokt. Inte bara var det så kallt att det kom såkallad "rök" ifrån munnen när jag andades, utan det blåste dessutom in innanför jackan vilket inte var okej.

Imorgon blir det att tömma fickorna på skinnjackan och dra på mig min varma vinterjacka igen, för att det är då inte värt det.

RSS 2.0