Twilightsweden fyller 1 årIdag fyller min och Jennifers hemsida, 'twilightsweden' 1 år. Det känns faktist helt otroligt hur detta året har gått så snabbt, och hur mycket vi vart med om egentligen! Vet knappt ens vad jag ska börja.. länkar istället till inlägget på hemsidan. Man blir verkligen rörd när man tänker tillbaka på allt, och jag har aldrig ens kunnat drömma om att detta skulle hända oss. På något sätt önskar man att tiden kunde tas tillbaka, och man kunde uppleva allt igen, för det har verkligen, på riktigt, varit en helt underbar resa, som jag hoppas aldrig tar slut (eller ja, den kan ju vänta ett år eller två iallafall, sedan kanske den kan nå sin slut destination ;D ).

därför blev det mango idag
Under påsk har en massa gott påskgodis ätits, en hel del faktiskt.. Dessutom åt man ute nästan varje dag i och med att mormor och morfar var och hälsade på. Tillslut, säger ändå magen stopp och börjar bli rund, därför blev det mango idag, så gott. Nu har iallafall mormor och morfar tagit flyget hem igen, och jag saknar de en hel del. Att vinka av de vid tågstationen var riktigt jobbigt, men allt bra har även ett slut det också.

En utav dagarna åt vi lunch längs nissan, tror nog att det var i söndags. För mig blev det en grekisk paj, en utav mina favoriter, mat paj. Så om ni vill bjuda mig på något gott, så vet ni det iallafall. Gärna med en god sallad till eller keso. Min syster åt de samma, men såg inte lika glad ut.. Frågade mig medan jag åt om jag tyckte det var gott, när jag svarade ja, gjorde hon en min och fortsatte att äta. Måste lära mig göra egna pajer hemma, kanske min syster kan?

Part twoKlockan börjar bli mycket och här ligger jag i sängen lyssnandes på laleh, det var ett tag sen jag lyssnade på henne. Åh, hon är så himla bra ändå, har saknat hennes musik. Jag vet, jag borde egentligen sova, men har en del att tänka på. Kollade innan på fjärde avsnittet av tonårsliv, och vissa delar blev jag väldigt rörd utav. Tycker att det är väldigt modigt av tjejerna att vara med i den serien, att vara offentlig med sitt liv är nog inte alltid det lättaste.

Ibland kan man nog bli lite rädd, att en del vet mer om dig än vad du själv gör. Att en del vet saker om dig, utan att du sagt det till de, alltså genom rykten. Samma kan det vara med en blogg/hemsida, ibland är det kul om någon känner igen dig, men det kan även bli lite jobbigt, i vissa lägen vill man bara sjunka in i omgivningen och inte synas. Men jag antar väl att det är ett val man gör (fast någonstans går det ju ändå en gräns). Vet egentligen inte direkt varför jag sitter och skriver detta, kom och tänka på det bara. Frågan är även, vågar jag ha denna blogg? Vill jag att andra ska veta om den utöver hemsidan och allt? Den är ju inte precis gömd.

Solen har tittat fram, även jagSolen har tittat fram i några dagar nu, (även jag på bloggen nu) och igår stekte det på riktigt ordentligt. Inte bara brände jag min stackars näsa, utan jag åt även årets första glass utomhus i tylösand, Mayan mystica tror jag den hette. Min favorit års-tid är ändå hösten, men våren är rätt mysig den med. Speciellt i skolan, då på rasterna man kan sitta mot väggen och känna värmen.

Jag är sådan som endast bränner mig hela tiden (knappt det, fast jag har massa solkräm dessutom) och mot sommarens slut ser jag ut som min syster gör året om. Brun-utan-sol är inte direkt någon favorit heller, men vet ni vad, jag klarar mig även om det då gäller att jag bländer varenda kotte på stranden. Så på med solglasögonen, för till stranden ska jag!

RSS 2.0